29 Nisan 2015 Çarşamba

OKUL TAVSİYELERİ

 


                                                                                Okula gitme amacımız ne kadar öğrenme olsa da herkes en güzel, tanınan olmak ister. Yani popüler olmak. Bu yüzden sizlere  bazı tavsiyelerde bulunacağım;
     













ÖZGÜN OL, BİR BAŞKASINI ÖZENİP ONUN YAPTIĞINI YAPMA!

     

Örneğin; O bir ara ünlü olan simli ayakkabılar bence iğrençti. Ve ben bunları beğenmediğim için giymedim. Yani mesele sadece özgün olmak değil, özenmemek de gerekiyor. Ben rengarenk giyinmeyi seviyorum, bazen salaş, bazen dar ama kendi kombinlerimi yapıyorum. Çünkü herkesle aynı olursam beni ayıran ne ?





KESİNLİKLE DUDAKLARINA BAK!
 
   Şu Maybeline markalı Baby Lip Balm' larını tavsiye ederim. Hem kokuları güzel hem de etkileri. Çatlak bir dudak kimsenin hoşuna gitmez. Ayrıca bunlar çok şirin ve havalı :)






RENKLİ KALEM KULLAN!
Bu renkli kalemler çok hoş. Hem renkleri, hem kalınlıkları. Bu kalemlerin adı Stabilo Point 88. Fiyatları biraz yüksek ama en azından 2-3 tane alabilirsin. İnternet sitesi:  http://www.ofix.com/Urunler/040711/Stabilo-Point-88-25-Renk-Cantali-Set/S13171






ÇANTANA DİKKAT!
Bu çantalar bence çok güzel. Öyle Nike spor çantalar alınacağına bence bunlar alınmalı. Ama aslaa kırmızı çanta almayın. Çünkü kırmızı, pembe gibi  bir çok renge uymaz.








ASLA SAÇLARINI BOYAMA!
  
  Ne renk olursa olsun asla saçlarını boyama! Çünkü bu, insanların senin hakkında başka şeyler düşünmesine yol açar. Ayrıca bence hiç güzel durmuyor. Yok papatya suyu filan doğal olsa da saçını boyadın mı boyadın.






BİR SANATLA VEYA SPORLA UĞRAŞ!
 
  Tipin olmasa bile seni tanınan veya önemli bir kişi yapan şeylerden biride sanat ve spor dallarıdır. Örneğin okulun basket takımı, voleybol takımı ya da her  yarışmada derece alan bir resim öğrencisi. Bunların hem fiziğine hem de başkalarının senin hakkında düşündüklerine etkisi iyi olacaktır.



ŞU KURDELELERİN MODASI GEÇMEZ!
 
   Saç modellerini örneğin basit bir at kuyruğunu güzelleştirmek senin elinde. Bu kurdeleler seni hem şirin hemde güzel gösterir. 





1 yorum: